Kırşehir TSO Haftalık Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda Ağustos ayı içerisinde yapılan faaliyetler açıklandı. Buna Göre Ağustos ayında üyelere 185 belge verilirken. 248 üyeninse Ağustos ayı içerisinde TSO’dan hizmet aldığı belirtildi.  Ayrıca akreditasyon Sistemi kapsamında üylerin ekonomik durumuna ilişkin tespit anketi […]
Haberler - 9 Eylül 2020 10:19 A A

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda Ağustos ayı içerisinde yapılan faaliyetler açıklandı. Buna Göre Ağustos ayında üyelere 185 belge verilirken. 248 üyeninse Ağustos ayı içerisinde TSO’dan hizmet aldığı belirtildi.  Ayrıca akreditasyon Sistemi kapsamında üylerin ekonomik durumuna ilişkin tespit anketi yapıldığı ve 179 anketten çıkan sonuçlara göre lobicilik çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

 

TSO’ya Girişte Hes Kodu Dönemi Başlıyor

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası binasına girişte artık HES Kodu talep edilecek. Covid- 19 yayılımın önlemek, çalışanların sağlığını korumak ve riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla hizmet binasına gelen ziyaretçilerden 09/09/2020 tarihi itibariyle  HES Kodu talep edileceği açıklandı.

 

Ahilik Haftası Kutlamalarında, yapılacak olan Kırşehir İndirimli Alışveriş Günlerinde hangi alanlarda indirim yapılması konusunda yapılan anket sonuçlarına göre hangi sektörde indirim talep edildiği araştırılarak. Çıkan anket sonuçlarına göre çalışmalar başlatıldı.

Toplantı diğer gündem maddelerininde görüşülmesiyle sona erdi.

Comments

comments

Bu haber 21583 kez okundu.
Haberler - 10:19 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.