KURDELE KESECEKLERE DUYURULUR

Kütüphane inşaatı nihayet bulmak üzere ve şehrimize kullanışlı bir hizmet binası kazandırılmış olacak. Bu hizmet yapılırken, 1 buçuk senede mağdur olanların sayısıda git gide arttı. Elektrikçi, mobilyacı, mermerci, betoncu, yapı denetim, yapı malzemeci gibi 20 nin üzerinde firma yüklenici firmadan alacaklarını alamadığını iddia ediyor. Ankara firması olan GÜLTEKİN TEKNİK ISITMA SOĞUTMA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ nin […]
Genel - 30 Aralık 2017 16:24

Kütüphane inşaatı nihayet bulmak üzere ve şehrimize kullanışlı bir hizmet binası kazandırılmış olacak.

Bu hizmet yapılırken, 1 buçuk senede mağdur olanların sayısıda git gide arttı.

Elektrikçi, mobilyacı, mermerci, betoncu, yapı denetim, yapı malzemeci gibi 20 nin üzerinde firma yüklenici firmadan alacaklarını alamadığını iddia ediyor.

Ankara firması olan GÜLTEKİN TEKNİK ISITMA SOĞUTMA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ nin yüklendiği yapı işi yürürken hak edişlerin tamamının ödendiği iddia edilirken. Firmaların resmi olarak çalacak kapıları görünmüyor.

Kütüphane açılışında kurdele kesecek yetkililerin bu konuya duyarlılık göstererek alacakların tahsilin de devreye girilmesini bekleyen firmalar, çaresiz olduklarını dile getirdiler.

Bir çok firma nın iflasla yüz yüze kaldığı bu durumdan çıkar yol bulamayan firma sahipleri konuyu Kırşehir siyaset ve bürokrasisinin çözemediği taktirde Başbakan’a iletecekleri bilgisi alındı.

Comments

comments

BENZER HABERLER